Thuis.nl
Thuis.nl

Mary-Lou

Mary-Lou liep stage in mijn fysiopraktijk. Het is was een mooie meid om te zien. Licht getinte huid en had donker krullend haar tot aan haar schouders. Ze had mooie borsten, c cup, om te zien. Verder was ze altijd beleefd naar de patiënten. Mary-Lou droeg het liefst jurkjes die lekker ruim zaten. Ze kon het hebben, want ze had er een pracht figuur voor. Ik had er geen moeite mee, omdat je kon zien wat voor ondergoed ze droeg. Het kwam heel vaak voor dat ze geen beha droeg en alleen maar een stringetje. Ook kwam heet wel eens voor dat ze er helemaal niets onder droeg.

Zo ook op haar laatste stagedag, voor de verandering droeg ze geen jurkje, maar een leren mini rokje met een topje. Wat een pracht meid. Na het behandelen van haar laatste patiënt was het tijd voor evaluatie. Haar stagebegeleider kon helaas niet komen, maar ik had afgesproken dat Mary-Lou en ik het gesprek wel samen deden. Ik had eigenlijk geen op of aanmerkingen over haar. Dus het gesprek duurde niet lang. Na het gesprek dronken we nog wat. Ze ging wat onderuit zitten en deed haar benen uit elkaar. Ik zag dat ze geen slipje of stringetje droeg. Ze zat dus naakt in haar rokje.

Ik kon het niet laten, maar ik ging met me hand tussen haar benen en voelde haar kutje, die inmiddels vochtig was geworden. Mary-Lou begon zachtjes te kreunen. Ze deed haar topje en rokje uit. Daar zat ze, helemaal naakt. In haar klitje had ze een mooie piercing zitten en ook in haar borsten zat een piercing. Ook had ze een navelpiercing.

Ik zelf was nog aangekleed, maar binnen no time stond ik ook naakt, en mijn lul stond rechtop, om lekker genomen te worden. We stonden elkaar te zoenen, ik voelde aan de borsten van Mary-Lou en haar kutje. Terwijl zij opzoek was naar mijn zaadstamper. Ik nodigde Mary-Lou uit om op de behandeltafel te gaan liggen, eerst op haar buik, om een lekkere massage te krijgen. Haar rug en billen werden gemasseerd. Om haar te plagen ging ik via de binnenkant van haar bovenbenen richting haar kutje. Die raakte ik plagerig aan en Mary-Lou lag zachtjes te kreunen. Ik voelde ook dat haar kutje steeds natter. Ook haar kontje kreeg van mij de nodige aandacht. Eerst ging ik met 1 vinger naar binnen, kort daarna gingen er 3 vingers bij haar naar binnen.

Thuis.nl
Thuis.nl

Mary-Lou lag te kronkelen op de tafel. Als of het niet genoeg klom ik de tafel op en deed me zaadstamper in haar kontje en neukte haar. Ze kermde het uit van genot. Na een tijdje was het tijd om haar voorkant te doen. Ze draaide om en ik begon met haar borsten.

De piercings in haar tepels glinsterden mooi in het licht, ook haar borsten zagen er mooi uit. Meet me tong ging ik langs haar tepels, deze werden stijf. Ik pakte de massage olie en masseerde haar borsten.

Na dat gedaan te hebben ging ik verder naar beneden bij haar. Ik kwam bij haar kale kutje en speelde wat met haar piercing in haar klitje. Mary-Lou werd nog natter en geiler. Later begon ik haar grotje te likken. Ze gilde het uit van genot. Ze vroeg met een geile stem of ik door wilde gaan met beffen en dat deed ik dan ook. Ondertussen voelde ik haar sappen in mijn mond lopen. Het lekkerste moest nog komen. Haar lekker neuken. Ik stopte met beffen en ik pakte me lul en ik stootte hem in 1 keer bij Mary-Lou naar binnen. Ze gilde het uit van genot. Haar grotje maakte allerlei sopgeluiden en door haar geile sappen gleed mijn zaadstamper uit haar kutje. Met een handdoek maakte ik mijn pik en haar kutje droog en daarna ging mijn lul in 1 keer het grotje in van Mary-Lou. Weer gilde ze het uit van genot. Na een minuut of 10 voelde ik me zaad komen. Ik vroeg aan haar waar ik mocht spuiten. Ze zei met een geile stem in me kutje. En dat liet ik me niet 2 keer zeggen. Met een kracht pompte ik me lul leeg in haar jonge kutje. Ik haalde me lul uit haar kutje en Mary-Lou lag nog na te genieten van de neuk beurt. Ze stond op en het zaad liep haar grotje uit. Met de handdoek, die op de tafel lag veegde ze haar kutje droog en ging voor mij staan en ging met haar kutje spelen en met de piercing in haar klitje. Ze begon me te zoenen. Na het zoenen ging ze met haar hand door haar kutje en nam wat sperma mee en smeerde dit uit op haar borsten en buikje. Daarna kleedde Mary-Lou zich weer aan. Ik rook de geur van sperma op haar lichaam.

Tegen de tijd dat we weggingen bood ik Mary-Lou nog een vast contract aan bij mij in de praktijk. Zonder te lezen tekende ze gelijk.

Iedere vrijdag na het werken zetten we het op een lekkere sexpartij.