Thuis.nl
Thuis.nl

In de nacht

Het was mijn beurt om samen met Nicole de nacht in te gaan in het verpleeghuis waar we werken. Het was een hete dag geweest en in de nacht koelde het ook niet echt af. Ik was gekleed in een t shirt en een spijkerbroek en had slippers aan. Nicole was gekleed in een kort rokje, een shirtje met spaghetti bandjes en droeg ook slippers. Na de overdracht liepen we een controle ronde om te kijken of alle bewoners op bed lagen en dat de voordeur op slot was.

Terug van de ronde dronken we een bakkie koffie op het terras van het personeel ruimte. We zaten tegen over elkaar. Nicole zat onderuit met haar benen wijd. Ik kon zo tussen haar benen kijken. Ik zag dat ze geen onderbroekje aan had. Ik voelde mijn lul groeien en Nicole zag de bobbel in me broek zitten. “Als je wil mag je me neuken op het terras, niemand kan ons zien”; zei Nicole. Nou, dat liet ik me niet voor de 2de keer zeggen. We stonden op, ik deed me broek naar benden en Nicole haar rokje omhoog. Me lul stond recht op en ik begeleide hem zo naar het kutje van Nicole. Zonder moeite ging ie naar binnen. Nicole d’r grotje was nat. Met veel sop geluiden neukte ik haar. Wat een lekker strak kutje had ze. Ik neukte haar hard en dan weer zacht. Na een tijdje voelde ik me zaad komen en pompte dit in haar kutje. “Wat kan jij lekker neuken “; zei Nicole. Zwetend van de inspanning en van de warmte haalde ik mijn lul uit haar neuk grotje. We liepen naar binnen om ons even te wassen en daarna dronken we nog wat.

Na de 2de controle ronde zaten we weer lekker buiten, maar nu helemaal naakt. Nicole had een mooi b cup borsten en een kaal kutje. Ze waren een beetje vochtig door de warmte in de nacht. We konden het niet laten om elkaar lekker op te geilen. Nicole pakte me lul en begon me te pijpen. Net dat ze lekker bezig was, ging er een pieper af. Een bewoonster had hulp nodig. Shit, dachten we. Ik maakte contact met de bewoonster en vroeg wat er aan de hand was. Mevrouw had dorst en wilde wat drinken. We hadden 1 probleem, we waren naakt. Maar Nicole zei ineens: ”Waarom zouden we ons aankleden? Mevrouw is blind het maakt niet uit of we aangekleed of naakt naar haar toegaan. “ We besloten om naakt naar haar toe te gaan en haar wat drinken te geven. We gingen met z’n 2en omdat mevrouw zelf helemaal niets meer kon.

Thuis.nl
Thuis.nl

Toen we terug kwamen gingen we verder met waar we mee bezig waren, elkaar lekker op te geilen.

Nicole pijpte me, en ik had het gevoel dat ik gek werd, zo lekker was het. Na een tijdje ging ik haar beffen. Wat smaakte haat grotje lekker zoet. Haar sappen liepen mijn mond in. Ik ging achter Nicole staan en begon haar borsten te masseren. Ze begon zwaarder te hijgen, tussen het hijgen zei ze “stop je lul in me kontje en neuk me lekker”. Zo gezegd, zo gedaan. Haar kontje was strak. Langzaam schoof ik bij haar binnen. Voorzichtig en zachtjes begon ik in haar kontje te neuken. Nicole kreunde van genot. Steeds ging ik sneller in haar grotje. Na een tijdje haalde ik mijn lul uit haar kontje en neukte haar in haar kutje. En dat wisselde ik zo af. Ik voelde me zaad komen en Nicole zei;” Spuit maar in me kontje! “ Met een explosie spoot ik mijn sperma in haar darmen. Nicole schreeuwde het uit van genot. We lagen op de grond om bij te komen van de neuk partij. We gingen naar binnen om even op te frissen. We liepen naar de douches, tijdens het douchen konden we het niet laten om elkaar op te geilen. Nadat we afgedroogd waren, trok Nicole alleen haar rokje aan, en ik liep alleen in me broek.

Het was inmiddels tijd geworden om de laatste controle ronde te lopen. Half naakt liepen we door het verpleeghuis om te kijken of iedereen nog sliep. Het was behoorlijk warm in de kamers van de bewoners. Na de controle liepen we naar een lege slaapkamer om nog 1 keer lekker te neuken. Dit keer haalde we alles uit de kast. We gingen tekeer als of we elkaar maanden niet hadden gezien. We neukte elkaar, we plaste over elkaar heen, ik likte Nicole haar kutje en pijpte me. Dit keer spoot ik me zaad over de borsten van Nicole, en smeerde dit uit. Na afloop zoende we elkaar. Moe maar voldaan gingen we voor de laatste keer douchen en kleden ons aan.

Inmiddels was het tijd om rapportages te schrijven. Tegen 7 uur kwamen de dag collega’s ons aflossen. Na de overdracht gingen we naar huis. We konden niet wachten om elkaar te zien. Maar het wachten werd beloond, de volgende nacht werkte Nicole en ik nog een nacht samen. En alles begon weer van voor af aan………….